က်ိဳတဲ့အခါ ဆူရံုေလးပဲ မထားပါနဲ႔
ၾကာၾကာေလး က်ိဳပါ
တအားလည္း မပ်စ္ပါေစနဲ႔
၂။ၿပီးရင္ မီးဖိုေပၚကခ်ပါ
အေအးခံပါ
လံုးဝေတာ့ မေအးပါေစနဲ႔ေနာ္
(ေႏြးေနတဲ့အခ်ိန္မွာ အလ်ဥ္ထည့္ရမွာပါ)
လက္ညိဳးေလးကို ထည့္ၾကည့္လို႔
အပူခံႏိူင္တယ္ ဆိုရံုေလးေႏြးပါေစ
၃။အလ်ဥ္(ဟင္းခတ္ဇြန္း၁ဇြန္းစာ)
ၿပီးရင္ ေမႊေပးပါ
၄။အဲဒီေနာက္ အုပ္ေဆာင္းနဲ႔ အုပ္ၿပီး
မေရြ႔လ်ားေစဘဲ ၂၄ နာရီထားပါ
အခန္းအပူခ်ိန္မွာပဲ ထားတဲ့အခါ
၂၄နာရီ ျပည့္ရင္ ဒိန္ခ်ဥ္ရပါၿပီ
သတိျပဳရမွာကေတာ့
ေလလံုေအာင္ အိုးကိုပိတ္မထားရပါဘူး။ ။
ေမာင္ေရခ်မ္း
22 September 2016
အေအးခံပါ
လံုးဝေတာ့ မေအးပါေစနဲ႔ေနာ္
(ေႏြးေနတဲ့အခ်ိန္မွာ အလ်ဥ္ထည့္ရမွာပါ)
လက္ညိဳးေလးကို ထည့္ၾကည့္လို႔
အပူခံႏိူင္တယ္ ဆိုရံုေလးေႏြးပါေစ
၃။အလ်ဥ္(ဟင္းခတ္ဇြန္း၁ဇြန္းစာ)
ၿပီးရင္ ေမႊေပးပါ
၄။အဲဒီေနာက္ အုပ္ေဆာင္းနဲ႔ အုပ္ၿပီး
မေရြ႔လ်ားေစဘဲ ၂၄ နာရီထားပါ
အခန္းအပူခ်ိန္မွာပဲ ထားတဲ့အခါ
၂၄နာရီ ျပည့္ရင္ ဒိန္ခ်ဥ္ရပါၿပီ
သတိျပဳရမွာကေတာ့
ေလလံုေအာင္ အိုးကိုပိတ္မထားရပါဘူး။ ။
ေမာင္ေရခ်မ္း
22 September 2016
No comments:
Post a Comment
ႏွစ္သက္စြာ ခံစားႏုိင္ပါေစ